Låt dig inspireras

cre8iveLife-

God mat

Mat är en av livets byggstenar och vi lägger mycket tid på att hitta recept och laga god mat. Här hittar du en samling av våra recept, många är hälsosamma och lagas oftast med så många ekologiska ingredienser som möjligt. Att kombinera fantastiska råvaror efter säsong till spännande rätter som passar både fest men oftast vardag ska vara enkelt och roligt. Hoppas det finns recept här som faller dig i smaken!

Varje land & kultur

Varje land och kultur har rätter som är unika och som alla bidrar med något fantastiskt på sitt sätt. Att inspireras av och mixa olika kulturer i matlagning leder ofta till nya smakupplevelser och spännande rätter. Det roliga med att laga mat som amatör är att det finns inget rätt eller fel utan det är du, din familj och dina vänner som avgör om det är en framgång!

Favoriter

Underbart färska skaldjur i all sin enkelhet en sensommardag i Grebbestad är svårslaget, så är också en pulled pork wrap en eftermiddag på stranden i Grönemad efter några salta bad. Skulle kunna vara en fisksoppa från fiskhuset en riktigt tidig vårdag i solen på kvarnpiren i Eriksberg, Göteborg. Utmanaren i sin tur är då en Fish & Chips och en pint året om på en klassisk mysig pub i Somerset, England. Det är några av våra absoluta favoriter!

Gå till alla recept